Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan buurtoudersnederland.nl

buurtoudersnederland.nl in een zoekmachine

Buurtouders http://www.buurtoudersnederland.nl

Via Buurtouders Nederland kunnen ouders uit de buurt met elkaar contact opnemen om samen de kinderopvang te regelen of om af en toe op elkaars kinderen te pa...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-201212216,484

TagCloud van buurtoudersnederland.nl Verversen

buurtouders buurt registreren gastoud huisnummer ervaringen telefoon ouders buurtouder kinderen nogmaals

buurtoudersnederland.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan buurtoudersnederland.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van buurtoudersnederland.nl. De homepagina buurtoudersnederland.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens buurtoudersnederland.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van buurtoudersnederland.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van buurtoudersnederland.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van buurtoudersnederland.nl 86 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van buurtoudersnederland.nl is precies 86 tekens langer dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van buurtoudersnederland.nl maakt gebruik van 47 DIV elementen, 24 tabel cellen, 10 afbeeldingen en 21 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van buurtoudersnederland.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

geen herkenbare e-mail adressen op buurtoudersnederland.nl

Het is voor automatische computersystemen niet zo ingewikkeld om e-mail adressen te herkennen op een website. Een computer kan in korte tijd vele e-mail adressen vinden en gebruiken voor het versturen van spamberichten. Webmasters kunnen het zulke computers een stuk ingewikkelder maken om e-mail adressen te herkennen/verzamelen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen, de makkelijkste manier is om een e-mail adres niet als tekst op een webpagina te plaatsen, maar als afbeelding. Ook met behulp van JavaScript kunt u het een robot lastiger maken, zie Google. Op de homepagina van buurtoudersnederland.nl werden geen eenvoudig herkenbare e-mail adressen aangetroffen.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van buurtoudersnederland.nl