Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan bestelwand.nl

bestelwand.nl in een zoekmachine

Wanden en systeemwanden - online kopen | Bestelwand.nl http://www.bestelwand.nl

Bestelwand.nl biedt u eenvoudig te installeren systeemwanden, gipswanden, vouwwanden en accessoires. Veilig en snel online te bestellen in onze webshop.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201241436,674

TagCloud van bestelwand.nl Verversen

bestelwand.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan bestelwand.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van bestelwand.nl. De homepagina bestelwand.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens bestelwand.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van bestelwand.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van bestelwand.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van bestelwand.nl was dit niet het geval.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van bestelwand.nl werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Paginatitel van bestelwand.nl 12 tekens langer dan gemiddeld

Gemiddeld is een paginatitel op een Nederlandstalige homepagina ongeveer 42 tekens lang. De paginatitel van bestelwand.nl is 12 tekens langer dan gemiddeld. Het hebben van een goede, relevante paginatitel zal de vindbaarheid van een pagina in zoekmachines aanzienlijk vergroten.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van bestelwand.nl