Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan bankbattle.nl

bankbattle.nl in een zoekmachine

Naamloos document http://www.bankbattle.nl

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-20121,16024,106

TagCloud van bankbattle.nl Verversen

bankbattle.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan bankbattle.nl

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van bankbattle.nl. De homepagina bankbattle.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens bankbattle.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van bankbattle.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van bankbattle.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van bankbattle.nl 76 tekens korter dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van bankbattle.nl is precies 76 tekens korter dan gemiddeld.

78 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van bankbattle.nl worden per woord 20.78 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 78 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Belangrijkste woorden van bankbattle.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van bankbattle.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van bankbattle.nl zijn bankbattle, internet, lettermatrix, vakjes en oplossing. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
6

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van bankbattle.nl