Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan babylonrevival.nl

babylonrevival.nl in een zoekmachine

Babylon Revival http://www.babylonrevival.nl

Babylon was een legendarisch jongerencentrum in de jaren zeventig en tachtig in Hengelo. In november (2009) wordt er een reŁnie gehouden.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
13-11-201236031,449

TagCloud van babylonrevival.nl Verversen

babylonrevival.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan babylonrevival.nl

Op 13-11-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van babylonrevival.nl. De homepagina babylonrevival.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens babylonrevival.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van babylonrevival.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van babylonrevival.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

META-description van babylonrevival.nl 62 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van babylonrevival.nl is precies 62 tekens langer dan gemiddeld.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van babylonrevival.nl maakt gebruik van 48 DIV elementen, 25 tabel cellen, 24 afbeeldingen en 34 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van babylonrevival.nl 0 H1-kopteksten, 0 H2-kopteksten en 0 H3-kopteksten gevonden.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van babylonrevival.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
7

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van babylonrevival.nl