Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan anwbdoorlopendereisverzekering.nl

anwbdoorlopendereisverzekering.nl in een zoekmachine

Doorlopende Reisverzekering - Reis verzekeren met Doorlopende Reisverzekering... http://www.anwbdoorlopendereisverzekering.nl

Reisverzekering? Met de ANWB Doorlopende Reisverzekering gaat u zonder zorgen op reis. Snel uw reis verzekeren met de Doorlopende Reisverzekering

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-20121,11645,531

TagCloud van anwbdoorlopendereisverzekering.nl Verversen

anwbdoorlopendereisverzekering.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan anwbdoorlopendereisverzekering.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van anwbdoorlopendereisverzekering.nl. De homepagina anwbdoorlopendereisverzekering.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens anwbdoorlopendereisverzekering.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van anwbdoorlopendereisverzekering.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van anwbdoorlopendereisverzekering.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

58 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van anwbdoorlopendereisverzekering.nl worden per woord 40.8 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 58 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

META-description van anwbdoorlopendereisverzekering.nl 69 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van anwbdoorlopendereisverzekering.nl is precies 69 tekens langer dan gemiddeld.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van anwbdoorlopendereisverzekering.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van anwbdoorlopendereisverzekering.nl