Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan allesoverkredieten.nl

allesoverkredieten.nl in een zoekmachine

Alles Over Kredieten.nl - Dé informatieve site over kredieten. http://www.allesoverkredieten.nl

Alles Over Kredieten.nl geeft u een overzicht van alle soorten leningen en kredieten voor particulieren, want geld lenen kan op vele manieren.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
21-09-20122969,957

TagCloud van allesoverkredieten.nl Verversen

allesoverkredieten.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan allesoverkredieten.nl

Op 21-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van allesoverkredieten.nl. De homepagina allesoverkredieten.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens allesoverkredieten.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van allesoverkredieten.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van allesoverkredieten.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

65 (X)HTML tekens minder per woord dan gemiddeld

Gemiddeld bestaat een Nederlandstalige homepagina uit 18,788 (X)HTML tekens. Daarnaast heeft een Nederlandstalige homepagina ongeveer 345 leesbare woorden. De gemiddelde verhouding woorden / tekens (X)HTML code is 1/98. Op de homepagina van allesoverkredieten.nl worden per woord 33.64 (X)HTML tekens gebruikt. Dat zijn 65 (X)HTML tekens minder dan gemiddeld.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van allesoverkredieten.nl was dit niet het geval.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van allesoverkredieten.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van allesoverkredieten.nl