Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan albertheyn.nl

albertheyn.nl in een zoekmachine

Albert Heijn http://www.albertheyn.nl

Acties, recepten, webwinkels, huishoudtips en alle Bonusaanbiedingen al op zondag online. Gewoon bij Albert Heijn.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
16-09-201214216,908

TagCloud van albertheyn.nl Verversen

albertheyn.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan albertheyn.nl

Op 16-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van albertheyn.nl. De homepagina albertheyn.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens albertheyn.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van albertheyn.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van albertheyn.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

AdSense op  4% van alle Nederlandstalige homepagina's

Google heeft een systeem ontwikkeld waarmee een website voorzien kan worden van advertentieblokken. Na het aanmaken van een Google AdSense code, zal Google automatisch proberen de meest relevante advertenties op uw website weer te geven. Op ongeveer 4% van alle onderzochte 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's werd een Google AdSense code aangetroffen. Op de homepagina van albertheyn.nl was dit niet het geval. Bezoek hier de website van Google AdSense.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van albertheyn.nl werd geen Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

Belangrijkste woorden van albertheyn.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van albertheyn.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van albertheyn.nl zijn winkels, bonus, recepten, albert en heijn. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van albertheyn.nl