Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan academievoorouders.net

academievoorouders.net in een zoekmachine

OUDERS & COO http://www.academievoorouders.net

de landelijke vereniging voor ouders, ouderraden (OR) en medezeggenschapsraden ( MR) in het christelijk onderwijs. Wij bieden ondersteuning, voorlichting en ...

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
22-09-201231226,763

TagCloud van academievoorouders.net Verversen

academievoorouders.net vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan academievoorouders.net

Op 22-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van academievoorouders.net. De homepagina academievoorouders.net werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens academievoorouders.net

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van academievoorouders.net onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van academievoorouders.net. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Google Analytics op 40% van alle homepagina's

Google Analytics is een veelgebruikt bezoekersanalyse programma. Om gebruik te kunnen maken van Google Analytics dient een speciale code van Google in de broncode van een website geplaatst te worden. Op 40% van alle 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's werd een Google Analytics code aangetroffen. Op de website van academievoorouders.net werd ook een Google Analytics code aangetroffen. Bezoek hier de website van Google Analytics.

META-description van academievoorouders.net 296 tekens langer dan gemiddeld

Een META-description is een korte samenvatting van een pagina. Vaak hoeft deze description niet meer dan 160 tekens (SMS-lengte) te bevatten om een goed beeld te geven van de belangrijkste onderwerpen van een pagina. Het hebben van een volledige en vooral relevante META-description zal de vindbaarheid van een website aanzienlijk vergroten. In totaal werden er 92,454,971 tekens aan META-descriptions aangetroffen in de 1,220,120 onderzochte Nederlandstalige homepagina's. Gemiddeld heeft een Nederlandstalige homepagina zo'n 76 tekens. De META-description van academievoorouders.net is precies 296 tekens langer dan gemiddeld.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van academievoorouders.net was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
8

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van academievoorouders.net