Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan academievoorlerenenontwikkelen.nl

academievoorlerenenontwikkelen.nl in een zoekmachine

Academie voor Leren en Ontwikkelen | Door Janneke Stielstra http://www.academievoorlerenenontwikkelen.nl

Dé portal voor effectief informatie verwerken van Nederland. Ontdek alles over breintechnieken als mindmapping, snellezen en time management.

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
23-09-201241739,228

TagCloud van academievoorlerenenontwikkelen.nl Verversen

academievoorlerenenontwikkelen.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan academievoorlerenenontwikkelen.nl

Op 23-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van academievoorlerenenontwikkelen.nl. De homepagina academievoorlerenenontwikkelen.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens academievoorlerenenontwikkelen.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van academievoorlerenenontwikkelen.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van academievoorlerenenontwikkelen.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van academievoorlerenenontwikkelen.nl maakt gebruik van 38 DIV elementen, 0 tabel cellen, 30 afbeeldingen en 101 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van academievoorlerenenontwikkelen.nl 0 H1-kopteksten, 9 H2-kopteksten en 6 H3-kopteksten gevonden.

Belangrijkste woorden van academievoorlerenenontwikkelen.nl

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van academievoorlerenenontwikkelen.nl gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van academievoorlerenenontwikkelen.nl zijn post, leren, management, life en janneke. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
9

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van academievoorlerenenontwikkelen.nl