Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan 1band.nl

1band.nl in een zoekmachine

Gabor Hendriks | Tips voor een succesvolle coverband http://www.1band.nl

Tips voor een succesvolle coverband

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
17-09-201257211,425

TagCloud van 1band.nl Verversen

1band.nl vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan 1band.nl

Op 17-09-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van 1band.nl. De homepagina 1band.nl werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens 1band.nl

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van 1band.nl onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van 1band.nl. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Veelvoorkomende (X)HTML objecten

Gemiddeld komen er zo'n 37 DIV elementen, 19 tabel cellen, 15 afbeeldingen en 40 links voor op Nederlandstalige homepagina's. De homepagina van 1band.nl maakt gebruik van 30 DIV elementen, 0 tabel cellen, 2 afbeeldingen en 27 links in de (X)HTML broncode. Daarnaast werden er op de homepagina van 1band.nl 1 H1-koptekst, 5 H2-kopteksten en 1 H3-koptekst gevonden.

Flash op 5% van alle homepagina's

Wanneer een goede vindbaarheid geen rol speelt hoeft de aanwezigheid van Flash objecten geen probleem te zijn, echter op websites waarvan de vindbaarheid in zoekmachines erg belangrijk is, is het gebruik van Flash af te raden. Op ongeveer 5% van alle Nederlandstalige homepagina's werden flash objecten aangetroffen, op de homepagina van 1band.nl was dit niet het geval.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van 1band.nl was dit niet het geval.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
10

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van 1band.nl