Cookies helpen ons bij het optimaliseren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

SEO scan 123video.be

123video.be in een zoekmachine

123video - Grootste online video site van Nederland http://www.123video.be

Video site waar je gratis video

Laatste scanAantal woordenAantal tekens
31-10-201275081,754

TagCloud van 123video.be Verversen

costou films beoordelingen smash auto duur nederland casino recente community muziek hidden zitten judy autum pelvis camera maatschappij populairste registreren christiaan ich isla leden animatie have tekenfilm cebu beoordeelde familiefilter love overzicht name grootste media relatie trailers views tafel indrukwekkende devries willemijntje dating plaatsen flirten serieuze humor plek besproken jezus bieke voertuigen stoel dans houd opel google populaire politiek categorieen believer internet filmpjes tender bekeken aanbevolen depie entertainment komedie

123video.be vergeleken met 1,220,120 andere homepagina's

SEO scan 123video.be

Op 31-10-2012 maakte homeTags.nl een beknopte SEO scan van 123video.be. De homepagina 123video.be werd vergeleken met honderdduizenden andere Nederlandstalige homepagina's.

Algemene gegevens 123video.be

Voor het maken van deze SEO scan is de (X)HTML code van 123video.be onderzocht. Hierbij is gekeken naar een aantal eigenschappen zoals de paginatitel, de zgn. META-description en de binnenkomende en uitgaande links (Zie: Linkbuilding). Ook is met een text-only browser gekeken naar de leesbare tekst van 123video.be. Vastgesteld is dat meer dan 50% van de gelezen woorden Nederlandse woorden zijn, zodat deze pagina kon worden opgenomen in het homeTags.nl archief, waarin uitsluitend Nederlandstalige homepagina's worden vergeleken.

Belangrijkste woorden van 123video.be

In bovenstaande TagCloud vindt u alle leesbare woorden van 123video.be gesorteerd op dichtheid. Hoe vaker een woord voorkomt, hoe groter in de TagCloud. De 5 belangrijkste woorden van 123video.be zijn beoordelingen, views, duur, muziek en entertainment. Vaak geldt dat een website goed vindbaar is op een combinatie van deze top-5 woorden.

Frames op +/- 15% van alle homepagina's

Het is voor zoekmachines vaak lastig om websites met frames, inline frames of framesets te indexeren. Het kan voorkomen dat bezoekers vanuit de zoekresultaten rechtstreeks naar één frame worden gestuurd, zonder daarbij de omliggende frames te zien. In de wereld van zoekmachine optimalisatie wordt het gebruik van frames sterk afgeraden. Op ongeveer 15% van alle 1,220,120 onderzochte homepagina's werden frames, inline frames of framesets aangetroffen. Op de homepagina van 123video.be was dit ook het geval.

In totaal werden 420,359,087 woorden vergeleken

Op homeTags.nl worden 420,359,087 woorden op 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's vergeleken. Woorden die op meer dan 3 unieke Nederlandstalige homepagina's voorkomen, hebben een eigen TagCloud. Zoek naar een bekend woord in bovenstaand zoekvenster en u zult waarschijnlijk een TagCloud te zien krijgen waarin alle woorden worden getoond, die óók voorkomen op pagina's met het door u gezochte woord. Dit kan een handige inspiratiebron zijn, onder andere in de wereld van Zoekmachine Optimalisatie.

Zoekmachine Optimalisatie

  • Paginatitel
  • META Description
  • Geen frames
  • Geen flash
  • Gebruik van H1-kopteksten
  • Gebruik van H2-kopteksten
  • Gebruik van H3-kopteksten
  • Meer dan 50 leesbare woorden
  • Gebruik van P-paragrafen
5

In deze SEO scan wordt gerekend met gemiddelden van 1,220,120 Nederlandstalige homepagina's binnen het homeTags.nl archief

Binnenkomende en uitgaande links van 123video.be